Розсилка

підписатися

RSS-стрічка новин з сайту

Наші партнери
Тижневик "Народна"
Чернігівщина: Про роботу і про людей

21.10.2011

A_Kirichenko 1.jpgУ чернігівських місцевих виданнях часто з’являються матеріали, які розповідають про діяльність і висвітлюють точку зору представників Народної Партії, котрі очолюють чисельні підприємства різного профілю в містах і районах Чернігівської області. Так нещодавно в одній з чернігівських міських газет була надрукована стаття «Класичні рецепти від «Ритму»» (інтерв’ю з Олександром Кириченком – директором цього успішного підприємства), присвячена Дню працівників харчової промисловості. До речі, пан Кириченко очолює міську організацію Народної Партії і в ході виборчої кампанії 2010 року балотувався як народник на посаду міського голови. Скорочену версію інтерв’ю ми надаємо нижче...

Прес-служба

Чернігівської обласної організації Народної Партії

 

Cмачну та якісну продукцію ПАТ «Ритм» добре знають не лише чернігівці а й жителі Києва, Прилук, Ніжина та інших міст України. Напередодні Дня працівників харчової промисловості ми зустрілися із його директором Володимиром Кириченком

Молодий, перспективний керівник очолює підприємство більше трьох років. За цей час багато що змінилося в управлінні заводу, з’явилася нова стратегія розвитку виробництва, відкрилися нові торгові точки, розширився асортимент продукції. Чернігівці познайомились із харизматичним, амбітним Олександром Володимировичем під час останньої виборчої кампанії (свою кандидатуру він виставляв на посаду міського голови) і оцінили його бійцівський характер, вміння тримати удар, аналізувати ситуацію та просто допомагати людям. Всі ці якості допомагають йому в житті, у кар’єрі, у спілкуванні з людьми. Наша розмова про сьогоднішній день підприємства, пріоритети і стратегію розвитку у непростих умовах жорстокої конкуренції та кризових явищах в економіці. 

- Олександре Володимировичу, ви очолили підприємство у 2008 році й, безумовно, на початку своєї діяльності на посаді керівника у вас були плани щодо оновлення і вдосконалення виробництва, підвищення потужності підприємства. Чи вдалось вам втілити у життя всі наміри та плани, чи відчуваєте результати напруженої трирічної праці?

- Коли я прийшов на підприємство, воно працювало не на повну по тужність й було орієнтовано на забій худоби. Тобто мало сировинний напрямок, випуск ковбасної продукції був недостатній. Тож почали технічне оснащення виробництва, але наприкінці 2010 року ми відчули на собі наслідки економічної кризи, різко впала купівельна спроможність людей, майже і не користувалися попитом дорогі елітні ковбаси, хоча вартість нашої продукції значно нижча, ніж в інших виробників. Терміново треба було скорочувати витратну частину бюджету підприємства, шукати шляхи виходу з кризи. І ми їх знайшли. На сьогодні завершена робота по заміні старих холодильних установок на сучасні, де замість небезпечного аміаку застосовується фреон, це суттєво знизило споживання електроенергії. Розширили асортимент дешевших сортів ковбас, при цьому ці ковбасні вироби не втратили свою якість. Сподіваємося, що всі труднощі вже позаду І можемо спокійно займатися випуском нових видів продукції і освоєнням нових ринків збуту. 

A_Kirichenko.jpg- Наш вибагливий покупець хоче купувати якісний товар за привабливими цінами. На жаль, ці критерії не завжди співпадають. Що робиться на підприємстві для контролю за якістю сировини та готової продукції?

- На підприємстві працює три лабораторії – хімічна, радіологічна та бактеріологічна, тобто, починаючи від контролю за худобою, яка поступає на забій, до готової продукції йде ретельна перевірка якості. Тож вона відповідає всім вимогам вибагливого споживача. Сорти ковбас «Лебединська», «Коньячна», «Мисливська», «Московська», варені «Ласунка», «Шинково-баликова» пройшли перевірку часом і мають завжди високу оцінку від покупців. 

- Покупців завжди ще цікавить питання наявності у ковбасах сої, харчових добавок, стабілізаторів. Чи є вони у ковбасах від «Ритму»?

- Хочу заспокоїти споживачів, ми користуємося класичними рецептами і у ковбасах, окрім свинини, яловичини та спеції ніяких шкідливих добавок немає. Ми намагаємось зберігати класичну рецептуру і виробляємо смачну та корисну продукцію. 

- Будь-яке підприємство, це насамперед люди, які працюють на виробництві. Скільки зараз працівників на ПАТ «РИТМ»?

- Сьогодні на «Ритмі» працює 180 людей. Успіх будь-якої справи залежить від команди і я із гордістю можу сказати, що завдяки злагодженій співпраці кваліфікованих спеціалістів, які працюють на найновітнішому обладнанні, всіх технічних працівників, керівників середньої ланки ми постійно крокуємо уперед, долаємо труднощі, допомагаємо один одному в щоденній праці.

Чернігівська міська газета «Чернігівські відомості»

№ 42 (1076) від 19.10.2011 року

Коментарі
Топ - новина
ДО «ФОРМУЛИ МИРУ»

02.10.2019

Замість криків про зраду і звинувачень треба зайнятись випрацюванням документів (законів) і практичних заходів з реалізації того, що допоможе зціленню України

Публікації
Правда, яку не кажуть людям

02.11.2019 

Україна, як Система, має продукувати "умови для максимальної самореалізації та задоволення матеріальних та духовних потреб кожного та умови для гідного життя всіх своїх громадян".